Preloader Close
Preloader

Uw gastheer in de veiligheid

Rijksgediplomeerde brandwacht

Rijksgediplomeerde brandwacht

Een Rijksgediplomeerde Brandwacht is opgeleid door de overheid en heeft veel praktijkervaring. Hij of zij is werkzaam bij een brandweerkorps, is getraind op brandbestrijding, incidenten met gevaarlijke stoffen én hulpverlening.

Industriële brandwacht

Industriële brandwacht

De industriële brandwacht houdt toezicht op werkzaamheden als lassen, slijpen en andere 'heetwerk'-werkzaamheden.

Hoofd brandwacht

Hoofd brandwacht

Hoofdbrandwacht. Bijbehorende repressieve functies zijn bijvoorbeeld chauffeur, voertuigbediener, gaspakdrager, verkenner gevaarlijke stoffen, duikploegleider of manschap

Mangatwacht/ Buitenwacht

Mangatwacht/ Buitenwacht

Een mangatwacht is een persoon die bij een mangat toezicht houdt op medewerkers die werkzaamheden uitvoeren in een besloten ruimte. Deze persoon wordt ook wel buitenwacht genoemd, omdat de wacht buiten een besloten ruimte de wacht houdt.

EHBO

EHBO

Mijnbrandwacht regelt door heel Nederland de EHBO en overige medische hulp inzet bij uiteenlopende evenementen van particulieren, bedrijven en (overheid) instellingen.

BHV

BHV

Bij brand brengen onze bedrijfshulpverleners (BHV'ers) uw medewerkers en klanten in veiligheid. Ze verlenen eerste hulp en redden daarmee levens.

Gasmetrist

Gasmetrist

Gasmeten is wettelijk verplicht wanneer het vermoeden bestaat dat er op een werkplek sprake is van zuurstoftekort of – verrijking, aanwezigheid van een explosiegevaarlijk mengsel en/of toxische stoffen.

Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Door de inzet van goed opgeleide verkeersregelaars, verzekert u uw klanten van veiligheid en optimale doorstroom in het verkeer.

Bouwplaatsbeheer

Bouwplaatsbeheer

Indien u een bouwkundige brandpreventie aanwijzing krijgt, is uw gebouw onveilig indien er een brand uitbreekt.